Poziv za predlaganje programa u sklopu manifestacije “Advent u gradu Zrinskih 2018.

Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje s obitelji i prijateljima. Vrijeme došašća koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom i kad nam život barem nakratko obasjava samo svjetlost, radost i mir. Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan “Advent u gradu Zrinskih”.
Pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji te svojim idejama i prigodnim programima doprinesete stvaranju toplog Adventskog ugođaja u našem gradu.
Programi i događanja koji se predlažu mogu biti sljedećeg sadržaja:
glazbeno – scenskog
sportsko – rekreacijskog
kulturno – umjetničkog
turističko – ugostiteljskog
multimedijskog
edukacijsko – informativnog
Mjesto održavanja programa je centar grada, točnije Franjevački trg, ulica Kralja Tomislava i Trg Republike.
Prijave se primaju zaključno do 11. studenog 2018. godine na mail: ksenija.zrna@cakovec.hr
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona: 040/313-319 ili osobno u uredovno vrijeme Turističkog ureda na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec.
Otvorimo srca za neponovljivo iskustvo zajedništva, koje će nam zasigurno, i ove godine pružiti “Advent u gradu Zrinskih”!
(Boška Ban Vlahek)
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*