Međimurje Press
Grad Čakovec

Poziv za sudjelovanje na 7. Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu

Poštovani i dragi izlagači, naši vjerni prijatelji…

konačno su mjere malo popustile. Danas smo i službeno dobili suglasnost od Stožera civilne zaštite za organiziranje i održavanje Festivala cvijeća, jagoda i tradicije.

I eto, opet se možemo družiti u našem lijepom gradu

“Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu” održat će se sljedeći vikend, 29. – 31. svibnja 2020. (petak, subota i nedjelja).

oncept festivala osmišljen je s naglaskom na izložbu i prodaju cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i kao predstavljanje raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće. Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će i opojni mirisi jagoda iz svih krajeva Hrvatske, a s ciljem podizanja razine i prezentacije kulinarskih proizvoda i razvoja eno-gastro destinacije. Tijekom svih čakovečkih manifestacija već tradicionalno se njeguju običaji i kultura međimurskog kraja koji ni ove godine neće izostati zahvaljujući vrijednim rukama naših izlagača.

Najam javne površine je BESPLATAN za tematski određene izlagače, dok je ukupna cijena najma štanda TZ grada Čakovca s pripadajućom kutijom za skladištenje na zaključavanje

200,00 kuna za sve dane trajanja festivala. Naravno, možete imati i svoj vlastiti štand.

Prijavnicu Vam šaljem u prilogu koju, ispunjenu i ovjerenu, možete dostaviti putem elektronske pošte na e-mail adresu: ksenija.zrna@cakovec.hr, faksom na broj 040/310-991,  ili osobno u Turistički ured.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju na broj telefona 040/313-319.

NAPOMENA:

IZLAGAČI SU SE DUŽNI PRIDRŽAVATI SVIH PROPISANIH MJERA U CILJU SPRJEČAVANJA ŠIRENJA VIRUSA COVID-19 PREMA PREPORUKAMA HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO!

Vidimo se u Čakovcu!

Prijavnica 2020

(Boška Ban Vlahek)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja