Međimurje Press
Grad Čakovec

PROJEKT ZAjedno! NA ‘PORCIJUNKULOVU’

U petak, 29. srpnja 2022. godine u sklopu manifestacije ‘Porcijunkulovo’ u Čakovcu, na postavljenom promotivnom pultu, predstavljen je projekt ZAjedno!.

‘Porcijunkulovo’ je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava 58. godinu održavanja, a održavat će se od 28. srpnja do 2. kolovoza 2022.

S obzirom na brojnost posjetitelja manifestacije, prezentacijom projekta na promo pultu cilj je bio predstaviti i približiti projekt široj javnosti te doći u doticaj s pripadnicima ciljane skupine projekta, ponajviše potencijalnim korisnicima s područja Međimurske županije.

Zainteresiranim prolaznicima, podijeljeni su promo materijali projekta ZAjedno!. Zainteresiranoj javnosti, pobliže su objašnjenje mogućnosti koje korisnici, ciljana NEET skupina projekta, u dobi od 15 do 29 godina, dobije uključivanjem u projekt. Također, predstavljene su dosadašnje aktivnosti projekta, kao i postignuti pozitivni rezultati korisnika koji su dosad sudjelovali u projektu, kako bi se dodatno motiviralo potencijalne korisnike za uključivanje.

Ivo Loborec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja