medjimurjepress@gmail.com

SUTRA BESPLATAN ROŠTILJ ZA POSJETITELJE PORCIJUNKOLOVOG

Besplatni roštilj za sve posjetitelje Porcijunkulova
Činjenicu kako svaki pravi Međimurac, ali i turist voli dobro pojesti znaju i organizatori Porcijunkulova koji su u utorak 2. kolovoza, odlučili organizirati besplatni roštilj za sve građane i posjetitelje ove najveće kulturno-turističke manifestacije u Međimurju zahvaljujući sponzoru Vajdi d.d. iz Čakovca.
Ni visoke temperature neće spriječiti organizatore da još malo roštiljima zagriju atmosferu u gradu koja je već ionako na zavidno visokom nivou. Jela s roštilja će se tako posluživati na našoj najljepšoj prirodnoj gradskoj pozornici – onoj u Perivoju Zrinski i to od 12.00 sati, točnije odmah nakon podjele međimurske pogače koja se već tradicionalno 3. godinu zaredom prodaje u humanitarne svrhe na Franjevačkom trgu s početkom u 11.00 sati.
Uz već popularne čakovečke langoše s trga, čaše gvirca ili dobrog međimurskog vina, vrijeme je da se svi zajedno podružimo i uz besplatnu porciju roštilja, koji je prava uvertira u večernji program na glavnoj gradskoj pozornici gdje nas od 21.30 očekuje popularni Parni Valjak.
Dakle, utorak 2. kolovoza od 11.00 sati rezervirajte svoje vrijeme za međimursku pogaču na Franjevačkom trgu i  besplatni roštilj u 12.00 sati u Perivoju Zrinski, a na vama je da sa sobom ponesete samo puno dobrog raspoloženja, dobro društvo i puno apetita.
TZ GRADA ČAKOVCA
voditeljica ureda
Boška Ban Vlahek
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*