Međimurje Press
Grad Čakovec

Tko je nova gradonačelnica Grada Čakovca?

LJERKA CIVIDINI

Rođena je u Čakovcu 1972. godine. Bila je učenica  I. osnovne škole Čakovec, a nakon toga upisuje Srednjoškolski centar Čakovec, Po srednjoškolskom obrazovanju upisuje Prometni fakultet u Zagrebu, gdje je i diplomirala.

Prvo radno iskustvo veže je uz tvrtku GK “Međimurje” u OOUR-u  Transporti, nakon čega odlazi u Tehničku, industrijsku i obrtničku školu Čakovec te završava i razlikovne ispite na zagrebačkom Filozofskom fakultetu u pedagoško-psihološkoj izobrazbi, dobivši  zvanje profesorice.
Kao profesor radila je osam godina u razredu te nakon toga dobila priliku da teorijsko znanje prenese na teren gospodarstva.

2004. godine počinje raditi u Županijskoj upravi za ceste Međimurske županije. Uz rad se i dalje educira i  školuje te završava poslijediplomski studij na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike, gdje stječe zvanje sveučilišne specijalistice menadžmenta u poslovnom sustavu.

Na mjesto gradonačelnice dolazi s funkcije uspješne direktorice ŽUC-a, kao jedina žena u Hrvatskoj koja je u toj branši radila na čelnoj poziciji.

Udana je za supruga Nevena i ima dvije kćeri na koje je izuzetno ponosna Martu i Doru.

Za sebe često kaže kako nastoji biti čvrsta žena s jasnim ciljem  u životu kojeg vrijedi slijediti.

Poželimo na kraju uspješnoj gospodarstvenici, još uspješniji rad na mjestu gradonačelnice Čakovca na dobrobit svih njenih žitelja.

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja