Turistička zajednica grada Čakovca zahvaljuje građanstvu

Poštovani građani,

sutrašnjim otvorenjem mini-golf terena na Gradskim bazenima “Marija Ružić” Čakovec uspješno privodimo kraju proslavu Dana grada Čakovca. Turistička zajednica grada Čakovca i Grad Čakovec, kao organizatori manifestacije “Dan grada”, ovim putem žele se zahvaliti svim posjetiteljima, izlagačima, udrugama, volonterima koji su svojim sudjelovanjem obogatili program manifestacije. Tijekom osmodnevne proslave Dana grada u Čakovcu se svakodnevno održavao bogati program u kojem smo nastojali zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve građana. Obilježavanje Dana grada biti će upamćeno i po milenijskoj fotografiji grada Čakovca koja je obišla Lijepu našu. Hvala Lovely Međimurju i LM komunikacijama!

Posebna zahvala restoranima i vinarima koji su sudjelovali na 2. Festivalu međimurske kuhinje: bistro i vinarija Shamper, restorani Kristal, Međimurski dvori, Restoran Herman, Restoran Barok, Hotel Panorama, Life Class Terme Sv. Martin te Srednja škola Prelog, vinska kuća Hažić, Vinarija Štampar, Vina Kocijan, Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić, Vina Horvat, Vina Dvanajščak-Kozol i Agromeđimurje.

Čakovčanke i Čakovčanci, ali i svi posjetitelji iz regije ponovno su pokazali koliko su povezani s ovim gradom i na tome vam svima velika hvala!

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*