TZ Grada Čakovca na Špancirfestu

Drugu godinu zaredom, za vrijeme trajanja Špancirfesta, Varaždinska županija će atrij Županijske palače pretvoriti u bajkoviti Bučograd koji se održava od 24.8. do 1.9.
Turistička zajednica grada Čakovca će se predstaviti ove subote, 24.8. i postati dijelom Bučograda s ciljem da građanima i turistima Špancirfesta predstave kulturnu baštinu grada Čakovca i Međimurja, svoje vrijedne udruge i proizvođače, ali i da najavi predstojeću manifestaciju “Jesen u gradu Zrinskih” koja će se održati krajem rujna u Čakovcu.
Glazba je neizostavan dio tradicije Čakovca i sastavni je dio međimurskih običaja. Vrsni pijanista Nikola Grabar te mlada pjevačka zvijezda Gabrijela Hrženjak svojim nastupom pobudit će emocije posjetitelja, a Kulturno umjetnička udruga «Veseli Međimurci» s tradicijskim folklornim nastupom pokazat će bogatstvo kulture i običaja međimurskog kraja.
Pozivamo sve posjetitelje da ove subote dođu u atrij Županijske palače u centru Varaždina gdje će imati prilike uživati u domaćim proizvodima i rukotvorinama međimurskih proizvođača.
(Boška Ban Vlahek)
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*