Vikend na čakovečkom Jugu

Od ove subote pa do srijede, 13. lipnja na čakovečkom Jugu održat će se Antunovsko proštenje. Ova manifestacija, u čiju se organizaciju prije četiri godine aktivnije uključila i Turistička zajednica grada Čakovca i sam Grad Čakovec, svake godine u ovaj dio grada privlači sve veći broj ljudi, a zahvaljujući šarolikom programu, tako će biti i ove godine.

„Kad smo prije nekoliko godina odlučili Antunovsko proštenje na Jugu organizirati kao jednu od manifestacija, znali smo da ona postati jedno od glavnih događanja u lipnju u našem gradu. Samo proštenje ima naravno prevladavajuće vjerski i duhovni karakter, no brojni izlagači, dodatni zabavni sadržaji te koncerti, omogućuju da tih dana Jug bude praktički središte grada.“, istaknuo je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Turistička zajednica Čakovca osigurala je uz 30-tak izlagača, zabavni koncertni program i zanimaciju za djecu koja će uživati u velikom lunaparku. Upravo danas, započeli su i radovi na montaži i postavljanju ovog omiljenog mjesta za klince, kako bi nesmetano profunkcionirao u subotu.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*