Završio 19. remont Gradskih bazena “Marija Ružić” u Čakovcu

Sve što je planirano remontom završeno je na vrijeme. Sutra, 14. 9. ponovno će građani Čakovca i svi oni koji vole kupanje, bilo sportsko ili rekreativno, ponovno doći na svoje

Tijekom remonta zamijeni su svi viseći stropovi sa led rasvjetom u prostorima tuševa, zamijenjene su karbonske ploče na krovu zgrade, kompletna građevina, instalacije  i oprema pregledana, a obnovljena je i fasada te ispitana kvaliteta vode.

Ekom d.o.o. i Grad Čakovec ulažu u neprestanu obnovu bazena, a planirani su i dodatni sadržaji na SRC Mladost, rekao je danas na prigodnoj konferenciji za novinare gradonačelnik Stjepan Kovač.

Tom je prilikom naglasio da je Grad oformio stručni tim za pripremu idejnog projekta oko vanjskih bazena, a čiji bi radovi trebali  započeti za 20-tu obljetnicu bazena te pušteni u opticaj 2020. godine.

U suradnji HNS-om dogovoreno je postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu, dok će se prethodna dva proširiti. Izmijeniti će se iduće godine atletska staza na stadionu u vrijednosti 1,2 milijuna kuna. U tijeku je i Javna rasprava koja ima namjeru izmjestiti teniske terene na livadu pored bazena.

Urednost i čistoća čakovečkih bazen je na visokom nivou i nastojimo da činimo stalna poboljšanja, naglasio je predsjednik Nadzornog odbora Ivan Zrna, dok je Miodrag Novosel direktor Ekoma istaknuo kako u prosjeku godišnje bazene posjeti preko 370 tisuća ljudi.

(rd)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*