medjimurjepress@gmail.com

Završio program Ljeta u gradu Zrinskih

Koncertom Jurice Pađena i grupe Aerodrom završio je program ovogodišnjeg festivala Ljeto u gradu Zrinskih. Festival je otvoren 28. lipnja, a u tri tjedna, odnosno ukupno 13 dana održavanja, publika je mogla uživati u 6 koncerata, 4 kazališne predstave, dvije filmske večeri te jednoj večeri Open air kviza. Vremenske prilike uglavnom su podupirale plan održavanja programa, pa čestih potreba za smještajem programa iz ambijenta i okoline Starog grada u Centar za kulturu, nije bilo.

Kao i prijašnjih tjedana, popularna čakovečka mjesta za izlazak, Fox Bar, Metalac Industrial bar i The Garden Bar & Kitchen, uključili su se svojim glazbenim programima te jednom humanitarnom modnom revijom.

Prema procjeni organizatora, studija Dvije lije, festival je ove godine okupio oko desetak tisuća posjetitelja, a svi su programi, već tradicionalno, naišli na veliki interes te dobar odaziv. Na samom su kraju, Dvije lije zahvalile pokrovitelju festivala, Gradu Čakovcu, te svim sponzorima, donatorima i posjetiteljima Ljeta u Gradu Zrinskih 2019.. Iz proračuna Grada Čakovca, za ovogodišnji je festival izdvojeno 350.000 kuna, a važno je napomenuti da su svi programi za posjetitelje bili besplatni.

(k.š.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*