medjimurjepress@gmail.com

Bespovratna sredstva u iznosu od 60 tisuća kuna

U travnju 2019. godine Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo je Javni poziv za prijavu gospodarskih manifestacija, znanstveno – stručnih skupova i ostalih aktivnosti promidžbe poduzetništva i obrta. Grad Mursko Središće u sklopu Javnog poziv aplicirao je projekt “Ljeto uz Muru 2019” – Sajam domaćih proizvoda. Glavni cilj aplikacije projekta je potpora malim i obiteljskim gospodarstvima te njihovo osnaženje u svrhu doprinosa gospodarskom razvoju regije u kojoj žive i rade, te bolji plasman autohtonih proizvoda i očuvanje bogate nematerijalne kulturne i tradicijske baštine.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je na sjednici prihvatilo prijavu Grada Mursko Središće za uključivanjem u predmetnu Aktivnost promidžbe poduzetništva i obrta te dodijelilo za projekt „Ljeto uz Muru 2019“ bespovratna sredstva u iznosu od 60 tisuća kuna. 

Sajam domaćih proizvoda i tradicijskih zanata stvara nove mogućnosti i prilike za sve one koji žive od vlastite kreativnosti i koji se na tržištu za opstanak bore dobrim poduzetničkim idejama i visoko kvalitetnim domaćim proizvodima.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*