medjimurjepress@gmail.com

Dodjela bespovratnih nacionalnih sredstava Murskom Središću

Potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih nacionalnih sredstava za izgradnju gradskog dječjeg vrtića i prometnice u Gospodarskoj zoni Brezje

Grad Mursko Središće provodi projekte „Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića u Murskom Središću“ i „Izgradnja prometnice u Gospodarskoj zoni Brezje“ čiji su radovi pri samom završetku. Projekti se financiraju iz Europskog fonda za ruralni razvoj na temelju Odluka o dodjeli sredstava od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić i gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak su danas, 14. studenog 2019. godine u Muzejsko informativnom centru Čakovec potpisali Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za udio Grada Mursko Središće u navedenim EU projektima.

Ukupni Iznos projekta za Izgradnju prometnice u Gospodarskoj zoni Brezje iznosi 7.001.438,79 kuna, od čega je Grad Mursko Središće dužan osigurati 161.382,71 kn, a potpisom ovog ugovora Grad će dobiti dodatnih 85.800,43 kune. Ukupni iznos projekta za Izgradnju i opremanje dječjeg vrtića iznosi 8.832.104,99 kuna, od čega je Grad dužan osigurati 1.404.104,99 kuna, a potpisom današnjeg ugovora dobivamo dodatnih 665.465,99 kuna.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*