Međimurje Press
Grad Mursko Središće

„Domaće je najbolje“ – Sajam domaćih proizvoda na šetnici uz Muru

DANAS U MURSKOM SREDIŠĆU

Domaće je najbolje, a najlakše je ponudu domaćih proizvoda naći na štandovima uz razne manifestacije koji ne nedostaje tijekom ljeta. Mursko Središće je u svoju manifestaciju Ljeto uz Muru u subotu 29.lipnja rezerviralo za predstavljanje domaćih  proizvoda na šetnici uz Muru. Na štandovima  će se izložiti domaća tjestenina,  bučina ulja, proizvodi od voća i povrća, domaći kolači, nakit i rukom rađeni ukrasi, te mnogi drugi proizvodi.

Sajam domaćih proizvoda započeti će u 18,00 sati na šetnici uz Muru, a usporedno sa sajmom će se održati natjecanje u pečenju proštenjskih kolača.

Dođite i uživajte u raznolikim proizvodima raznih obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava i obrtnika te u ukusnim slasticama.

VELIKI KONCERT JOLE-A U NAJSJEVERNIJEM GRADU

Nakon jučerašnjeg odličnog koncerta Grupe Vigor, danas vas ispod velikog šatora na šetnici uz rijeku Muru u sklopu manifestacije Ljeto uz Muru očekuje besplatan koncert jednog od najpopularnijih domaćih glazbenika – JOLE-a.

Koncert će započeti oko 21:00 sati, dok će vas prije i poslije samog nastupa Jole-a zabavljati Fortuna band.

Dođite u Mursko Središće i zabavite se, nasmijte i uživajte u hitovima poput „Duša od papira“, „Remek djelo“, „Nosi mi se bijela boja“, „Nije muško“ i mnogim drugim.

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja