Međimurje Press
Grad Mursko Središće

Europsko zlato i srebrno stiglo u Mursko Središće!

Mažoretkinje Murskog Središća na prijemu kod gradonačelnika

 Udruga mažoretkinja Murskog Središća i ove godine je donijela zlato i srebro u svoj grad. Na Europskom prvenstvu za mažoretkinje u Italiji, gdje je sudjelovalo 14 zemalja, preko 1000 natjecatelja, 195 reprezentacija, 8 kategorija u 3 dobne skupine Eva Varga iz Peklenice osvojila je zlato u kategoriji solo s rekvizitima (juniori), dok je  Zala Bedić osvojila  srebro u kategoriji solo s rekvizitima (najmlađi). Spomenuta udruga je jedna od udruga koja gdje god da nastupi očara svojim plesnim vještinama, a svemu tome treba nadodati rad i trud trenerice Lare Podgorelec i Lucije Mutvar Bedić koje svoje slobodno vrijeme posvećuju udruzi i radu s djecom.

Tim povodom gradonačelnik Dražen Srpak održao je prijem za Evu, Zalu te njihove trenerice Laru i Luciju. „ Hvala Vam što ste ponovo u naš grad donijele zlato i srebro. Hvala na trudu, upornosti i svemu što činite za promociju našeg grada. Svaka udruga treba ljude koji iznesu njezin rad. Grad će vas i nadalje podupirati i pratiti“ – istaknuo je gradonačelnik.

Predsjednica udruge Lara Podgorelec i trenerica Lucija Mutvar Bedić zahvalile su gradonačelniku na podršci i pomoći. Vodilja kod svakog nastupa im je druženje, stvaranje novog prijateljstva, a naravno da je najveća nagrada za uloženi trud medalja. Gdje god da da su nastupale ili će nastupati svoj grad će promovirati sa punim srcem.

Grad Mursko Središće

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja