Gradonačelnik Dražen Srpak upriličio prijem za Doru Rebernik

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak danas je, 21. ožujka 2019. godine upriličio svečani prijem za Doru Rebernik iz Murskog Središća.

Desetogodišnja Dora je pijanistica koja sudjeluje na brojnim natjecanjima poput međunarodnog pijanističkog natjecanje „Davorin Jenko“ u Beogradu, 47. Varaždinskih barokih večeri, državnog natjecanja u Novom Marofu, međunarodnog natjecanja „Jurica Marai“ u Varaždinu,…

Dorin otac je istaknuo kako je nastup na koji su iznimno ponosi definitivno nastup na Varaždinskim baroknim večerima gdje je Dora izvela Bachovu skladbu s orkestrom. Dora je iznijela da jako voli svirati te da bi, kada odraste, voljela biti učiteljica klavira.

Gradonačelnik Dražen Srpka naveo je kako je veoma ponosan na Doru što na području kulture promovira najsjeverniji grad te joj je poželio puno uspjeha. Također je istaknuo kako brojni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu iziskuju i financijske izdatke te da je Grad spreman pomoći njoj i roditeljima u tom smislu.

Isto tako, gradonačelnik je zamolio Doru da povodom Dana Grada, na svečanoj sjedici koja će biti dana 27. lipnja, građanima pokaže svoj predivan talent i nastupi s jednom od svojih izvedbi. Dora je, naravno, pristala te će se početi pripremati za nastup u svojem gradu.

(m.t.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*