medjimurjepress@gmail.com

Koalicija HDZ-a, HNS-a, HSLS-a i HDS-a sklopljena za izbore MO Murskog Središća

Četiri stranke jučer su u Murskom Središću sklopile su Sporazum o predizbornoj i postizbornoj suradnji, a vezano uz izbore za mjesne odbore.

Tako su HDZ, HSLS, HNS i HDS predstavljeni po svojim predsjednicima Draženom Srpakom, Josipom Dobranićem, Ivanom Maltarić te Miljenkom Cmrečakom potpisali spomenuti Sporazum, a kojim je definirano da spomenute stranke zajednički ulaze na izbore za mjesne odbore u svih pet naselja te imaju u svakom naselju jednu zajedničku listu.

Koalicija HDZ, HSLS, HNS, HDS “ne želi osvojiti“ vlast nego želi od mještana naselja koja čine grad ponovno dobiti mandat za mogućnost služenja svojim mještanima sa obećanjem da će svakodnevno i marljivo kao i do sada raditi na ispunjavanju svakodnevnih potreba svojim mještana te naravno slušati želje i prijedloge svojih mještana. Koalicijskim sporazumom utvrđene su liste za izbore koji će se održati 17. veljače 2019. godine. 

Listu za Mursko Središće nosi  Ivan Novak dok su na listi još Lisjak Stjepan, Stanislav Stojko, Stanko Nedeljko, Miljenko Zobić, Miljenko Cmrečak te Željka Rihtarec.

(Zlatko Rihtarec)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*