“Ljeto uz Muru” započinje Danima Peklenice

LJETO UZ MURU 2019.“ ZAPOČINJE OVOG VIKENDA DANIMA PEKLENICE I „VEČERI ELEKTRONIČKE GLAZBE“

Kulturno zabavna manifestacija „Ljeto uz Muru“ ove godine započeti će Danima Peklenice. U subotu, 22. lipnja 2019. godine u krugu društvenog doma u Peklenici s početkom u 14:00 sati očekuje vas turnir u odbojci na pijesku. Ekipe se sastoje od tri člana od kojih je obavezno jedna ženska osoba. Očekuje vas bogati sadržaj jela i pića te već dobro poznati „peklenički langoši“.

Istog dana, u večernjim satima – 21:00 sati, na šetnici uz rijeku Muru u Murskom Središću u šatoru očekuje vas „Večer elektroničke glazbe“ na kojoj će nastupati Myrak, Tronic i Dirty Dominic.

U nedjelju, 23. lipnja 2019. godine nastavljaju se Dani Peklenice te vas tako u 09:30 sati pozivamo na Biciklijadu po okolnim naseljima. Okupljanje će biti kod društvenog doma u Peklenici u 09:00 sati, kotizacija za djecu iznosi 10,00 kuna (hrenovke i osvježavajući napitci), a za odrasle 20,00 kuna (kobasice i osvježavajući napitci). U 16:00 sati održati će se Vatrogasne igre za djecu, a u 17:00 sati Zumba fitness. Od 17:30 sati pa nadalje očekuje vas vesela atmosfera za koju će se pobrinu Tamburaški sastav „Tambura“ te će se za sve posjetitelje pripremiti besplatni bograč, pečenice i hrenovke.

Kad srce kaže ljeto, kaže „Ljeto uz Muru“!

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*