Održana 67. sjednica stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća

Na 67. sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće održanoj 4. rujna 2019., na kojoj su prisustvovali Dražen Srpak, Miljenko Cmrečak,Zvonko Vrtarić, Miljenko Štefanić, Dolores Vrtarić,Marko Jurović, Josip Sršan, Mateja Novak,Drago Belše i Marta Tuksar doneseni su slijedeći

ZAKLJUČCI

1. Obnova tri skulpture iz kapelice u Peklenici i raspela na putu za Selnicu – u provedenom postupku jednostavne nabave od tražene tri (3) ponude u roku su pristigle tri (3) ponude te se prihvaća najpovoljnija ponuda akademskog slikara Vedrana Ivankovića u iznosu od 40.000,00 kuna neto za obnovu tri skulpture iz kapelice u Peklenici i raspela na putu za Selnicu.

2. Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije – Grad Mursko Središće preuzima pokroviteljstvo za pomoć u organizaciji 31. tradicionalnog susreta „Jesen v Međimorjo“ u iznosu od 700,00 kuna.

3. Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela i voditeljica Odsjeka za općedruštvene djelatnosti, turizam, europske integracije i protokol da s ravnateljicom Dječjeg vrtića „Maslačak“ Mursko Središće analiziraju i po potrebi dogovore sve aktivnosti oko zadovoljavanja predškolskog odgoja i obrazovanja.

4. Grad MurskoSredišće će prema natječaju Obrtničke komore Čakovec sufinancirati 5-ero učenika deficitarnih zanimanja s područja grada MurskoSredišće u iznosu od 300,00 kuna mjesečno po učeniku.

5. Umjetnička organizacija Missart – odobrava se financijska potpora projekta “Šestiautobus” u iznosu od 5.000,00 kuna

6. Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da u centru grada MurskoSredišće proanalizira stanje građevina i njihovih pročelja te da prema članku 4. Odluke o komunalnom redu Grada Mursko Središće pokrene službeni postupak prema vlasnicima i posjednicima.

7. Nalaže se komunalnom poduzeću Murs-ekom d.o.o. da započne s pripremama groblja na području grada Mursko Središće s kojima i upravlja, a povodom blagdana Svih svetih.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

GRADONAČELNIK

Dražen Srpak

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*