medjimurjepress@gmail.com

Održana 70. sjednica stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća

Donosimo zaključke sa 70. sjednice koja je održana danas, 29.10. 2019. godine

1. Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da kod sanacije cesta iza aglomeracije u Frankopanskoj ulici i ulici Marka Kovača u Murskom Središću sa Županijskom upravom za ceste dogovori postavljanje usporivača brzine (ležećih policajaca).

2. Zadužuje se voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da dogovori s Hrvatskim vodama – VGO za Muru i gornju Dravu Čakovec čišćenje i izmuljivanje gornjeg potoka uzvodno od mosta u Martinskoj ulici u Murskom Središću zbog zamuljenosti i raslinja koje raste iz korita te stvara uspor protoka vode i probleme za domaćinstva na tom prostoru.

3. Zadužuje se komunalni redar da koordinira s komunalnim poduzećem Murs-ekom d.o.o. oko svih potrebitih radnji komunalnih djelatnika u povodu blagdana Svih svetih.

4. Za pomoćnike voditelja projekta Aglomeracija Mursko Središće kolegij gradonačelnika imenuje po pojedinom naselju u kojem se aglomeracija izvodi predsjednike mjesnih odbora i to: u Murskom Središću – Ivana Novaka, u Hlapičini – Dragutina Stojka, u Peklenici – Kseniju Flac i u ulici Sitnice – Milorada Mihanovića.

5. Prihvaća se Izvedbeni program rada zimske službe 2019./2020. godine za nerazvrstane ceste u nadležnosti Grada Mursko Središće

6. VMO Mursko Središće – prima se na znanje zapisnik sa sjednice

7. Gradonačelnik prima na znanje prijedlog Odluke o dodjeli studentskih kredita predložen od strane Povjerenstva za dodjelu studentskih kredita, i donosi Odluku o dodjeli studentskih kredita kojom se krediti dodjeljuju četvorici (4) studenata s područja grada Mursko Središće, a s istima će se sklopiti odgovarajući ugovor o studentskom kreditu.

GRADONAČELNIK

Dražen Srpak

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*