Održana 70. sjednica stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća

Donosimo zaključke sa 70. sjednice koja je održana danas, 29.10. 2019. godine

1. Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da kod sanacije cesta iza aglomeracije u Frankopanskoj ulici i ulici Marka Kovača u Murskom Središću sa Županijskom upravom za ceste dogovori postavljanje usporivača brzine (ležećih policajaca).

2. Zadužuje se voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da dogovori s Hrvatskim vodama – VGO za Muru i gornju Dravu Čakovec čišćenje i izmuljivanje gornjeg potoka uzvodno od mosta u Martinskoj ulici u Murskom Središću zbog zamuljenosti i raslinja koje raste iz korita te stvara uspor protoka vode i probleme za domaćinstva na tom prostoru.

3. Zadužuje se komunalni redar da koordinira s komunalnim poduzećem Murs-ekom d.o.o. oko svih potrebitih radnji komunalnih djelatnika u povodu blagdana Svih svetih.

4. Za pomoćnike voditelja projekta Aglomeracija Mursko Središće kolegij gradonačelnika imenuje po pojedinom naselju u kojem se aglomeracija izvodi predsjednike mjesnih odbora i to: u Murskom Središću – Ivana Novaka, u Hlapičini – Dragutina Stojka, u Peklenici – Kseniju Flac i u ulici Sitnice – Milorada Mihanovića.

5. Prihvaća se Izvedbeni program rada zimske službe 2019./2020. godine za nerazvrstane ceste u nadležnosti Grada Mursko Središće

6. VMO Mursko Središće – prima se na znanje zapisnik sa sjednice

7. Gradonačelnik prima na znanje prijedlog Odluke o dodjeli studentskih kredita predložen od strane Povjerenstva za dodjelu studentskih kredita, i donosi Odluku o dodjeli studentskih kredita kojom se krediti dodjeljuju četvorici (4) studenata s područja grada Mursko Središće, a s istima će se sklopiti odgovarajući ugovor o studentskom kreditu.

GRADONAČELNIK

Dražen Srpak

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*