medjimurjepress@gmail.com

Održana 72. sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća

Donosimo zaključke 72. sjednice stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća

ZAKLJUČKE

1.Primili smo očitovanje HŽ infrastrukture Zagreb o rekonstrukciji postojećih pružnih prijelaza na području grada Mursko Središće te smatramo da za sva četiri željezničko-cestovna prijelaza treba napraviti uređaje sa svjetlosno-zvučnom signalizacijom i polubranicima ali najfrekventniji i najvažniji su prijelazi u Murskom Središću i u Brodecu u Vratišincu te stoga tražimo da se istovremeno i za ova navedena dva prijelaza zatraže potrebne dozvole i da se isti prijave za sufinanciranje.

2.Planinarsko društvo „Bundek“ Mursko Središće – odobrava se održavanje putopisno-planinarskih predavanja u Centru za kulturu „Rudar“ Murskom Središću u 2020. godini uz suorganizaciju Grada Mursko Središće.

3.Zadužuje se voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za dostavu Programa – Građenje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za opskrbu pitkom vodom, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda u 2020. godini.

4. Udruga mažoretkinja Mursko Središće – odobrava se besplatno korištenje sportske dvorane u Murskom Središću dana 21. prosinca 2019. godine za održavanje godišnje revije mažoretkinja.

5.Stanislav Stojko, Mursko Središće – odobrava se kupnja aparata za mjerenje masnoće i triglicerida u iznosu od 1.460,00 kuna te kupnja potrebnih trakica za isti.

6.Nogometni klub „Mura“ Hlapičina – odobrava se isplata kapitalne donacije prema Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava u iznosu od 30.000,00 kuna za izvođenje građevinskih radova na klupskim prostorijama.

7. Nogometni klub „Rudar“ Mursko Središće – odobrava se isplata kapitalne donacije prema Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava u iznosu od 20.000,00 za gradnju tribina – sportskog objekta.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

GRADONAČELNIK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*