Međimurje Press
Grad Mursko Središće

Osam odluka 30. sjednice kolegija gradonačelnika Murskog Središća

Dana, 11.08.2022. godine, na 30. sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća doneseni su ljijedeći zaključci:

  1. Slaven Nedeljko – temeljem zamolbe odobrava se sufinanciranje participacije za Edvina Nedeljka za majstorski seminar klavira na 52. Ljetnoj međunarodnoj Pijanističkoj školi u Grožnjanu u iznosu od 2.500,00 kuna.
  2. Športsko ribolovno društvo “Mura” Mursko Središće – temeljem Ugovora o financiranju programa/projekta udruga odobrava se isplata preostalog iznosa financijskih sredstava za realizaciju programa za 2022. godinu.
  3. HVIDRA Jug – Čakovec – temeljem zamolbe odobrava se pokroviteljstvo za provedbu programa pod nazivom Duhovna obnova članova udruge i članova njihovih obitelji u iznosu od 2.000,00 kuna.
  4. Zadužuje se Upravni odjel za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za čišćenje tlakovaca u centru grada koji su sanirani nakon aglomeracije.
  5. Nakon dužeg perioda ponovo su osnovani veterani NK “Rudar” te će u nedjelju 14. kolovoza 2022. godine odigrati prvu utakmicu s veteranima NK “Mura” Hlapičina. S obzirom na to što Grad Mursko Središće pomaže i potiče rad sportskih i rekreacijskih udruga te zbog važnosti bavljenja sporta i rekreacije prihvaćaju se zamolbe obiju klubova za financiranje sportske opreme u iznosu od 4.000,00 kuna/po nogometnom klubu. Za realizaciju istog zadužuje se Pročelnik upravnog odjela za financije,proračun,društvene djelatnosti i socijalnu skrb.
  6. Ured ovlaštenog arhitekta Loran Klemenčić – prihvaća se ponuda za izradu idejnog projekta uređenja jednostavne građevine – pješačko biciklistička turistička poučna staza s projektom opreme staze i troškovnikom na desnoj obali rijeke Mure od Murskog Središća do Podturna u iznosu od 78.000,00 kuna. Troškovi izrade idejnog projekta financirat će se u omjeru 50% Grad Mursko Središće i 50% Općina Podturen.
  7. Premur d.o.o. – prihvaća se ponuda za izradu Geotehničkog elaborata za potrebe pješačko biciklističkog mosta preko rijeke Mure u Murskom Središću u iznosu od 18.450,00 kuna (+ PDV).
  8. Girus d.o.o. – prihvaća se ponuda za izradu geodetskog snimka postojećeg stanja, geodetske dokumentacije za ishođenje građevinske dokumentacije , parcelacijskih elaborata i geodetskog elaborata u iznosu od 18.500,00 kuna (s PDV-om).

(dv)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja