medjimurjepress@gmail.com

Ovaj vikend završava manifestacija “Ljeto uz Muru”

STUNT AKROBACIJE – DEJAN ŠPOLJAR I INES STANIĆ I KONCERT HLADNOG PIVA

Ovogodišnja kulturno zabavna manifestacija „Ljeto uz Muru 2019.“ završiti će ovog vikenda odličnim koncertima Hladnog piva i Opće opasnosti dok vas u nedjelju očekuje kulinarska manifestacija Gradski kotlići koja će se održati na ŠRC „Zalešće“ u Murskom Središću.

Također, sutra s početkom u 18:30 sati na parkiralištu kod autobusne stanice u Murskom Središću očekuju vas STUNT akrobacije koje će izvesti Dejan Špoljar i Ines Stanić. Akrobacije se izvode na Yamahama r6, xt 600 i yamahi blaster 200. Dejan je višestruki prvak Hrvatske u Stuntu. Njegov osobni rekord iznosi 200m na prednjem kotaču i 30km na zadnjem kotaču.
Dejana i Ines ste mogli vidjeti i na Super talentu.
Ines Stanić je jedina djevojka u Hrvatskoj koja se bavi stunt akrobacijama te izvoditi akrobacije i na quadu blaster, a možete ju pratiti i na instagramu kao ines_stunts.

Nakon Stunt show-a ispod velikog šatora na šetnici uz rijeku Muru očekuje vas besplatan koncert Hladnog piva. Koncert će započeti oko 21:00 sati, dok će vas prije i poslije samog nastupa Hladnog piva zabavljati Partleki.

Dođite sutra u Mursko Središće i zabavite se i uživajte u hitovima poput “Ezoterija”, “Konobar”, “Ne volim te”, “Pitala si me”, “Zimmer frei” i mnogim drugim.


(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*