Međimurje Press
Grad Mursko Središće

Prijem u povodu 140 godina Dobrovoljno vatrogasnog društva Mursko Središće!

Uoči 140 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mursko Središće i obilježavanja 25 godina Grada Mursko Središće u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Dražen Srpak upriličio je prijem za dugogodišnje članove društva iznad 60 godina starosti.

DVD Mursko Središće je jedna od najstarijih i najbrojnijih udruga. Iako im je primarna zadaća štititi naselje i stanovništvo od požara, vatrogasci su godinama bili i nositelji društvenog i kulturnog života. Osim što su uvijek prisutni na svakom događaju koji se odvija u gradu, uvijek su spremni na pomoć i suradnju te također moramo naglasiti da su nas svojim radom, predanošću, humanošću i hrabrošću zadužili. Gradonačelnik se zahvalio vatrogascima na uspješnoj suradnji, požrtvovnosti te iznimnoj profesionalnosti koju pokazuju prilikom obavljanja svojih zadaća.

Na prijemu vatrogasaca zahvalnicu gradonačelnika primili su Danica Turk, Marina Orehovec, Branko Hoblaj,  Juraj Zadravec, Milorad Pilipović, Pavao Ribarić, Rudolf Rihtarec, Franjo Kukovec, Ivan Brodar, dok je zahvalnicu za Franju Šimunića preuzeo zapovjednik Rajko Bogdan. Prijemu su ujedno nazočili predsjednica Tanja Smolković, i tajnik Renato Matoša.

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja