medjimurjepress@gmail.com

Prijem za polaznike Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić” i njihove profesore

Umjetničku školu Miroslav Magdalenić, Područni odjel Mursko Središće polazi dvadeset i četvero učenika koji su se opredjelili za različite programe, od solfeggio-a, klavir, teorije glazbe, program klavira – temeljni predmet i početnički te početnički solfeggio.

Danas, 23. prosinca 2019. godine gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak upriličio je prijem kojem su prisustvovali ravnateljica Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Senka Bašek-Šamec, profesori Zrinka Novak, Nikola Mutvar, Maasej Kovačević i polaznici škole. Ravnateljica je istaknula kako je grad nakon prvog održanog sastanka u vrlo kratkom roku pristupio rješavanju problema Umjetničke škole i zahvalila se gradonačelniku što im je omogućio korištenje prostorija u Centru za kulturu. U planu je da se program Umjetničke škole proširi za još jedan program – sviranje gitare, ali prema potrebama i mogućnostima škole te kako će zasigurno trebati dodatnu prostoriju ukoliko se to ostvari.

Gradonačelnik Dražen Srpak istaknuo je kako iznimno cijeni njihov trud i rad s djecom i mladima, a što se tiče dodatne prostorije da će pokušati pomoći ali sve u okviru svojih mogućnosti, obzirom što su prostorije u Centru za kulturu i prostorije u vlasništu grada popunjene.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*