medjimurjepress@gmail.com

Radovi u ulici Slatine

Ulaganja grada Mursko Središće u sve oblike komunalne infrastrukture su kontinuirana što bitno doprinosi kvaliteti života u gradu. Ta ulaganja jedan su od osnovnih preduvjeta za ugodan života građana u gradu, za razvoj poduzetničkog i društvenog sustava. Na lokaciji Slatine gdje se ujedno gradi i novi dječji vrtić, uz isti se nalazi 6 novih gradilišta započela je rekonstrukcija prometnice.

Rekonstrukcija prometnice od ulice Marka Kovača do spoja (raskrižja) sa odvojkom ulice Slatine (do tvrtke Tid extra d.o.o.) obuhvaća: izgradnju fekalnog i oborinskog sustava kanalizacije u sklopu projekta aglomeracije, produženje plinske mreže, izgradnja nove javne rasvjete, izmještanje i produženje postojeće nisko naponske mreže, uređenje parkirališta uz dječji vrtić, izgradnja prometnice i pješačko biciklističke staze. Vrijednost radova iznosi 2.726.654,00 kn. Radove izgradnje fekalnog i oborinskog sustava kanalizacije, izgradnju prometnice i pješačko biciklističke staze izvoditi će tvrtka Tegra d.o.o. Izgradnja javne rasvjete izvoditi će tvrtka Elektro-mont d.o.o.

Nastavak navedenih radova prema novim gradilišta izvesti će se u 2020. godini, što je već ugovoreno. Projektna dokumentacija obuhvaća dio ulice od tvrtke Tid extra do tvrtke Sobočan interijeri i spoj sa ulicom Ruđera Boškovića, a radovi će se izvoditi prema financijskim mogućnostima grada.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*