medjimurjepress@gmail.com

Taksi služba u Murskom Središću

Kroz redovito organiziranje i održavanje sastanka Grada Mursko Središćše sa poduzetnicima te redovitog informiranja istih putem sastanaka i osobnih kontakata  o mjerama i natječajima pomoći poduzetnicima i obrtnicima koje objavljuju i provode nadležna ministarstva doprinosi se pozitivnoj poduzetničkoj klimi.

U cilju ostanka i doseljavanja mladih na područje grada, Grad Mursko Središće uveo je poticajne mjere za mlade – novčane pomoći za novorođeno dijete, poticaji za kupnju i gradnju nekretnine, poticaji za rušenje starih kuća, oslobođenje plaćanja komunalnog doprinosa za prvu nekretninu. Naročito zadovoljstvo je kad mladi ljudi pokrenu svoje poslove i time si osiguraju egzistenciju.

Danas, 22. studenog 2019. godine gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak održao je sastanak s Alenom Vinkovićem iz Murskog Središće koji planira otvoriti auto taksi i kombi prijevoz na području grada. Gradonačelnik je iznio kako će Grad vrlo rado pomoći u vidu svoje nadležnosti te da svakako podupire takav poduzetnički pothvat koji će biti na korist svih građana.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*