medjimurjepress@gmail.com

Treći vikend Adventa u Gradu rudara

Program trećeg adventskog vikenda započinje u subotu 14. prosinca u 17,30 sati paljenjem 3. adventske svijeće. Treća svijeća je pastirska – slavi radost i veselje, a u gradskom parku upaliti će je članovi Malog kazališta Mursko Središće.

Čarobni ugođaj subotnje adventske večeri u Centru za kulturu „Rudar“ prirediti će Ženska vokalna skupina Sv. Marko iz Selnice zajedno sa dječjim zborom i gostima. Koncert ŽVS Sv. Marko započeti će u 18,00 sati.

Učenici Područne škole Peklenica i mališani Dječjeg vrtića „Maslačak“ – skupina „Suncokreti“ u društvenom domu u Peklenici u nedjelju 15. prosinca s početkom u 15,00 sati održati će Božićnu priredbu. Za umirovljenike s područja grada Društvo žena Mursko Središće u 15,00 sati organizira tradicionalno Božićno druženje u Pansionu „Ilonka“.

Za najmlađe Grad Mursko Središće organizirao je besplatnu predstavu u izvedbi Kerekesh teatra. Predstava će se održati u centru za kulturu „Rudar“ s početkom u 16,00 sati. Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Koliko god im roditelji ne dopuštaju to, njih veseli što dolaze doma prljavi, neuredni i smrdljivi. Kroz igru i niz duhovitih situacija pokušati će sastaviti podmornicu i pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*