Udruga „Veliko srce malom srcu“ u dobrovoljnoj akciji u Murskom Središću

DOBROTVORNA AKCIJA NA GRADSKOJ TRŽNICI U MURSKOM SREDIŠĆU ZA OSOBE SA SRČANIM BOLESTIMA I GREŠKAMA – UDRUGA „VELIKO SRCE MALOM SRCU“ 

Udruga „Veliko srce malom srcu“ je humanitarna udruga kojoj je cilj razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka, potpora njihovom pravodobnom i pravilnom liječenju, prikupljanje sredstava za neophodne uređaje, pomagala i lijekove te pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima i greškama.

Povodom „Festivala srca“ koji se obilježava u mjesecu veljači, od 07. do 14. veljače diljem cijele Hrvatske, članice Udruge danas, 16. veljače 2019. godine u prijepodnevnim satima, na gradskoj tržnici u Murskom Središću nudile su cvijeće u dobrotvorne svrhe. Cvijeće su Udruzi donirale međimurske cvjećare koje su se rado uključile u dobrotvornu akciju. Njihov štand posjetio je i gradonačelnik Dražen Srpak pruživši im potporu i poduprijevši rad Udruge koja brine za osobe sa srčanim bolestima i greškama. 

dav

Također, u Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće u organizaciji Udruge „Veliko srce malom srcu“ i Grada Mursko Središće dana 22. veljače 2019. godine (petak) održati će se dobrotvorna predstava koju daruje Kulturno umjetnička udruga „Seljačka sloga“ iz Nedelišća pod nazivom „Zabranjeno voće“ s početkom u 19:00 sati. Pozivamo građane da prisustvuju navedenom događaju te da svojim dobrovoljnim prilogom za Udrugu „Veliko srce malom srcu“ pomognu djeci sa srčanim greškama i ostalim srčanim bolestima.

(mt)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*