Međimurje Press
Grad Mursko Središće

Zaključci 38. sjednice stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća

ODRŽANA 38. sjednica stručnog kolegija gradonačelnika

1.Zadužuje se pročelnik Upravnog odjela za financiranje, proračun, društvene djelatnosti i socijalnu skrb za dogovor s Zaštitarsko ekološkom udrugom Prijatelji životinja i prirode oko visine ugovora za obavljanje poslova skloništa za 2023. godinu

2.Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec – temeljem podnesene zamolbe odobrava se pokroviteljstvo u iznosu od 1.000,00 kuna za obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

3.Sevoi data consulting j.d.o.o. – prihvaća se ponuda za podršku i održavanje implementarnog projekta upravljanja imovinom – prijenos podataka u Središnji registar državne imovine u iznosu od 19.500,00 kuna + PDV.

  1. Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” – temeljem podnesene zamolbe odobrava se kupnja 60 komada prigodnih božićnih čestitki s kuvertom.

5.Dario Balog, Cvijetna 6, Peklenica – zbog požara na obiteljskoj kući odobrava se pomoć u obliku narudžbenice za uzimanje građevinskog materijala u trgovini Sistem mep d.o.o. u iznosu od 2.500,00 kuna.

6.Nalaže se Upravnom odjelu za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da se saniraju ulegnuća prekopa nastalih zbog izgradnje priključaka na aglomeraciju u ulici Rade Končara i Kolodvorskoj ulici u Murskom Središću.

7.INTEH, obrt za usluge – prihvaća se ponuda za održavanje web stranice Grada Mursko Središće u iznosu od 1.205,52 kuna mjesečno, počevši od 01.01.2023. godine.

8.Udruga udomitelja djece Međimurja – temeljem podnesene zamolbe odobrava se pokroviteljstvo u iznosu od 2.000,00 kuna za pomoć kod organizacije podjele dječjih darova za udomljenu i biološku djecu udomitelja.

9.Odbojkaški klub “Plavi” Peklenica – temeljem podnesene zamolbe odobrava se isplata novčanih sredstava u iznosu od 5.000,00 kuna iz sredstava rezerve zbog povećanih troškova natjecanja.

10.Javna vatrogasna postrojba Čakovec – prihvaća se ponuda za obavljanje vatrogasne djelatnosti u 2023. godini u iznosu od 52.929,20 kuna (5.855 stanovnika po popisu iz 2021. godine x 9,04 kuna).

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja