Zaključci 53. sjednice stručnog kolegija gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, dana 18.03.2019. godine na 53. sjednici stručnog kolegija (prisutni: Dražen Srpak, Zvonko Vrtarić, Miljenko Cmrečak, Miljenko Štefanić, Marko Jurović, Drago Belše, Marta Tuksar, Mateja Novak) donosi slijedeće:

ZAKLJUČKE

1. Dobrovoljno vatrogasno društvo Mursko Središće – gradonačelnik prima na znanje prijedlog članova DVD Mursko Središće za oslobađanje plaćanja komunalne naknade , te se temeljem Odluke o dopunama odluke o komunalnoj naknadi (Gradsko vijeće, 12.11.2014.) oslobađaju slijedeći vatrogasci iz Murskog Središća: Balaž Justin, Bogdan Rajko, David Marko, Dobranić Ivan, Hoblaj Branko, Kraljić Danijel, Kraljić Petar, Majhen Dejan, Matoša Renato, Novak Kristijan, Novak Nikolaj, Palnec Miljenko, Radek Saša, Radiković Rajko, Sabo Nikola, Slamek Renato, Smolković Tanja, Tarandek Aleksandar, Vrbanić Patrik, Vršić Mihael, Zelić Željko, Žganec Marko

2.Obavještavaju se dobrovoljna vatrogasna društva na području grada Mursko Središće da uz popis operativnih članova za oslobođenje plaćanja komunalne naknade za 2020. godinu moraju priložiti i popis intervencija na kojima su sudjelovali.

3.Konjički klub Varaždin – odobrava se pokroviteljstvo 5. Kola Croatia Cupa 2019. – konjički turnir u preponkom jahanju u iznosu od 1.500,00 kuna.

4.Lana Novak, Josipa Šajnovića 17, Mursko Središće – odobrava se sufinanciranje edukacijsko rehabilitacijske terapije za dijete Karla Novaka u Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju – MURID.

6. Odobrava se pokroviteljstvo za braću Nikolu i Kristiana Topličanec iz Karate kluba Globus Čakovec u iznosu od 500,00 kuna za sudjelovanje na natjecanju WKF Youth League u Limassol-u, Cipar.

7.Hrvatska gorska služba spašavanja Čakovec – odobrava se isplata novčanih sredstava u iznosu od 0,50 lipa po stanovniku na području grada Mursko Središće temeljem potpisanog Sporazuma.

8.NK “Torpedo” Križovec – odobrava se isplata kapitalne donacije u iznosu od 20.000,00 kuna za promjenu stolarije na klupskim prostorijama, a temeljem Ugovora o dodjeli financijskih sredstava.

9.Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” “Mladosti” Vukosavljevica – odobrava se pokroviteljstvo za 3. Županijski festival sportske rekreacije “Sport za sve” te 15. Hrvatskog festivala žena u iznosu od 1.000,00 kuna.

10. Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić za raspisivanje javnog poziva za korištenje javne površine ispod i oko sjenice na šetnici uz rijeku Muru za ugostiteljske usluge.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

GRAD MURSKO SREDIŠĆEž

GRADONAČELNIK

Dražen Srpak

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*