medjimurjepress@gmail.com

Žene, sretan vam Međunarodni dan žena!

Međunarodni dan žena obilježava se 8. ožujka svake godine u cijelome svijetu. Toga dana se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Iako se Dan žena gleda kao komercijalni blagdan, on zapravo predstavlja “borbu” koju su žene morale podnijeti da bi se izborile za svoja prava.

Kada se spomene riječ ŽENA prvo na što pomislimo su osobine koje čine jednu ženu: požrtvovnost, marljivost, humanost, solidarnost, nježnost, uspješnost,…

Međunarodni dan žena je prigoda da se nježnijem spolu iskaže poštovanje i zahvalnost za njihova velika djela koje čine. Tom prigodom gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak izrazio je zahvalnost ženama te je posjetio tvrtku Neores iz Murskog Središća, sve trgovine s područja grada, tvrtku I-kong, mesnice, mjenjačnicu, pekare, Poreznu upravu, dječji vrtić, javni bilježnik, ambulantu, banku te svakoj ženi poklonio simbol naklonosti i divljenja – karanfil.

Neka ovaj dan bude samo jedan od 365 takva dana u godini u kojem primate zahvalu za sav vaš trud, ljubav, požrtvovnost, nesebičnost I potporu, za sve ono što činite i čime obogaćujete naše živote” – iznio je gradonačelnik Dražen Srpak čestitavši svim ženama njihov dan.

(m.t.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*