Međimurje Press
Grad Prelog

Četrdeset i prve Ljetne noći uz mali nogomet, odbojku na pijesku, Klapu Šufit, Juricu Pađena i Aerodrom, Cotu G4, Ogenj i Darka Domjana

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 41. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir Memorijal ing. Vladimira Skoka te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. I ove godine priprema se bogat zabavni program, uz koncerte Klape Šufit (8. srpnja), Darka Domijana (9. srpnja), Cote G4 (10. srpnja), Jurice Pađena i Aerodroma (15. srpnja) te grupe Ogenj (16. srpnja).  

Nogometni dio turnira, ove će se godine igrati kroz kategoriju Med Vulicama i u mlađim dobnim kategorijama, od petka 8. srpnja, do nedjelje 17. srpnja.  Za turnir Med Vulicama ekipu mogu činiti igrači sastavljeni iz najviše tri susjedne ulice Preloga te igrači iz nekog od naselja koje čine Grad Prelog (Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Otok). Također dobrodošle su ekipe i iz ostalih mjesta Međimurja i Podravine, uz uvjet da nastupaju samo igrači iz tog naselja. Kod ekipa koje dolaze izvan Preloga, igrači mogu nastupiti iz cijelog mjesta koje se prijavljuje. Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761. Uz turnir Med Vulicama, igrat će i limači (rođeni 2013. i mlađi), koji će igrati u petak, subotu i nedjelju, 8., 9. i 10. srpnja, mlađi pioniri (rođeni 2011. i mlađi), koji će igrati u utorak, srijedu i četvrtak, 12., 13. i 14. srpnja i stariji pioniri (rođeni 2007. godine i mlađi), koji će igrati 15., 16. i 17. srpnja. Kotizacija nema ni u jednoj kategoriji. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 7. srpnja u City baru u Prelogu ili na broj telefona 099/528-4761, gdje se mogu dobiti i sve potrebne informacije. Izvlačenje je predviđeno za četvrtak, 7. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, malom nogometu i odbojci na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 8. do 17. srpnja.

NK MLADOST KOMET

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja