Događanja u Prelogu do 7. veljače

DOM KULTURE – FILMSKI POGRAM

  • i 4.2.2018., SUBOTA I NEDJELJA U 17 SATI
  • PATULJAK (DER 7BTE ZWERG)

Animacija, komedija; Uloge/Glasovi: Otto Waalkes, Gustav Peter Wöhler

Sedam patuljaka, 18. rođendan, dva zmaja, poljubac ili sto godina sna – garantiraju sjajnu bajku. Ali zbog jednog malenog patuljka, nastaje prava pomutnja…

  • i 4.2.2018., SUBOTA I NEDJELJA U 19 SATI
  • 12 HRABRIH (12 STRONGS)

Akcija, drama, povijesni; Uloge: Chris Hemsworth, Elsa Pataky, Taylor Sheridan

Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih postrojbi američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Afganistanu. Uspjeli su poraziti talibanske protivnike i naposljetku osloboditi drugi najveći grad u Afganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od Talibana. U filmu glume Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Pena, Rob Riggle i Elsa Pataky, a produkciju potpisuje slavni Jerry Bruckheimer, poznat po klasicima Američki žigolo, Top Gun, Pearl Harbor, Pad crnog jastreba i mnogih drugih.

  • 2.2018., SRIJEDA U 19 SATI – PRETPREMIJERA
  • PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI (FIFTY SHADES FREED)

Erotski, drama; Uloge: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson

Christian Gray i Anastasia sada su sretno zaljubljen par koji je svoju vezu nedavno okrunio brakom, ali se time njihov život ni malo ne smiruje. Ovaj uzbudljivi nastavak donosi vjenčanje, koje ne predstavlja kraj ove priče. Anastasia i Christian konačno imaju sve – povjerenje, ljubav, strast i trebali bi uživati u svom novom životu, međutim, prave nevolje tek predstoje… Je li ljubav dovoljna da se prebrode prepreke?

MUZEJ CROATA INSULANUS GRADA PRELOGA 

  • 1. – 28.2.2018. IZLOŽBA „POVIJEST SPORTA U PRELOGU“

Muzej Croata insulanus i ove se godine priključio manifestaciji Noć muzeja. Noć muzeja 2018. koncipirana je kao dinamična manifestacija, a pod naslovom i olimpijskim geslom: Muzeji i sport. U skladu s ovogodišnjom temom Noći muzeja: „Važno je sudjelovati – Muzeji i sport“, želi se kroz izložbu „Povijest sporta u Prelogu“ prezentirati dugogodišnja tradicija sporta u Prelogu. Prelog je dugi niz godina bio prepoznatljiv po speedwayu, motociklističkom sportu. Nogomet i sportski ribolov u Prelogu imaju tradiciju dugu preko sto godina, dok rukomet i tenis bilježe preko šest i sedam desetljeća dugo postojanje. Izložba je do kraja mjeseca veljače otvorena u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga.  

NAJAVE 

  • 02.2018. FAŠNJAK U PRELOGU

Fašnička povorka i ove će godine proći Prelogom, u organizaciji Grada Preloga i Turističke zajednice Grada Preloga. Ove će godine povorka proći Prelogom, u nedjelju 11. veljače. Program počinje od 14.30 sati okupljanjem na Trgu slobode kod Doma kulture Grada Preloga, a nastavlja se fašničkom povorkom ulicama Preloga. Povorku će već tradicionalno pratiti Puhački orkestar Grada Preloga. Pozivaju se Mjesni odbori s područja Preloga, udruge, grupe građana te svi koji žele promijeniti svoj izgled na jedan dan da se pridruže velikom fašničkom veselju u Gradu Prelogu. Maskirajte se, uredite i na taj način uljepšajte ovaj dan i uživajte u bogatoj ponudi uz čaj i slatke krafne. Nakon fašničke povorke skupine će se predstaviti na Trgu ispred Doma kulture. Vrhunac manifestacije biti će suđenje i spaljivanje Fašnjaka.

(žs)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*