medjimurjepress@gmail.com

Donacija stambenog kontejnera Grada Preloga za Gornje Mokrice kraj Petrinje

Obitelji iz mjesta Gornje Mokrice, blizu Petrinje, koja je u nedavnom potresu ostala bez svog doma, Grad Prelog poslao je stambeni kontejner, proizveden i opremljen u tvrtki Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca. Kontejner je kompletno namješten, sa svim potrebnim priključcima i opremom za stanovanje za četveročlanu obitelj.

Vrijednost ovog kontejnera jest 52.000,00 kuna, a  ovo je još jedna u nizu pomoći koje je Grad Prelog uputio u potresom pogođena područja.

„65.000,00 kuna uputili smo na račune gradova Sisak, Petrinja, Glina i Općini Majur, a ovo je samo nastavak, ali ne i kraj naše pomoći. Moram zahvaliti i svim građanima koji su napunili kamion sa humanitarnom pomoći, koje je Grad Prelog uputio u Sisak i Petrinju. Također, moram zahvaliti i svima onima koji su na bilo koji način, donacijama, humanitarnom pomoći, sami pomogli onima kojima je najpotrebnije. Također, posebno zahvaljujem i onima koji su se i sami, poput naših vatrogasaca, uputili u Petrinju, Majur i okolna mjesta i pomagali na terenu“, istakao je gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

Željko Sokač

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*