medjimurjepress@gmail.com

Društveni dom u Draškovcu u novom ruhu!

U bogatoj sportskoj obitelji Grada Preloga ističe se i Stolnoteniski klub „He-Dra“ iz Draškovca.  Kako bi imali što kvalitetnije uvjete za rad, posljednjih su mjeseci uređeni prostori Društvenog doma u Draškovcu.

Ove će prostore stolnotenisači iz Draškovca koristiti za svoje treninge, kao i utakmice u okviru Međimurskog stolnoteniskog saveza. Promijenjena je rasvjeta, ugrađena nova LED rasvjeta, izvršeni su soboslikarski radovi te promijenjen parket u dvorani. Osim za potrebe Stolnoteniskog kluba „He-Dra“ iz Draškovca, ovi se prostori koriste i za potrebe svih udruga i stanovnika s područja Draškovca, ali i Hemuševca.

Gradonačelniku Ljubomiru Kolareku, predsjedniku Gradskog vijeća Đuri Ujlakiju, kao i svima onima koji su svojim radom omogućili novi izgled Društvenog doma, zahvalili su stolnotenisači iz Draškovca, kao i predsjednici mjesnih odbora Draškovec i Hemuševec, Nino Marđetko i Jacinta Matjačić.

Marko Tota, predstavnik Stolnoteniskog kluba „He-Dra“ i Goran Gotal, predsjednik Gradskog stolnoteniskog kluba Prelog, dogovorili su i prvi stolnoteniski, prijateljski susret. Ukupno je uloženo u potreban materijal za izvedene radove 30.000,00 kuna, dok su radove izveli članovi Stolnoteniskog kluba „He-Dra“ iz Draškovca.

(ž)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*