Međimurje Press
Grad Prelog

Gradonačelnik Kolarek obišao dežurne službe na području Preloga!

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek, sa svojim najbližim suradnicima, predsjednikom Gradskog vijeća Đurom Ujlakijem te zamjenikom gradonačelnika Zdravkom Kvakanom, obišao je u novogodišnjoj noći, dežurne službe na području Grada Preloga.

Tako su, već tradicionalno, obišli djelatnike Policijske postaje Prelog Policijske uprave međimurske te djelatnike Hitne medicinske pomoći u Prelogu, koji su i ovu novogodišnju noć proveli radno. Uz prigodne čestitke, istaknuta je zahvala za sve ono što čine kako bi zaštitili stanovnike Grada Preloga, uz želju za što manje hitnih intervencija.

Doček uz vatromet i šampanjac

Grad Prelog u Novu 2022. godinu, ušao je dočekom na otvorenom, na Trgu Slobode, ispred Doma kulture u Prelogu. Brojne je okupljene stanovnike Preloga, kao i veliki broj gostiju Preloga, zabavljao Mirko Švenda Žiga, uz pratnju sjajnih glazbenika. Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga, za sve su okupljene građane pripremili besplatno kuhano vino, a taktovi glazbe brzo su sve okupljene na Trgu Slobode doveli do ponoći. Točno u ponoć, čestitku je svima uputio gradonačelnik Ljubomir Kolarek, a nakon zdravice uslijedio je veliki vatromet, koji je osvjetlio nebo iznad Preloga. Taktovi valcera rasplesali su okupljene, a glavna želja bilo je što više zdravlja u Novoj 2022. godini.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja