Međimurje Press
Grad Prelog Policija

Gradonačelnik Preloga iskazao zahvalu policijskom službeniku Mihaelu Žvorcu

Gradonačelnik se zahvalio vođi sektora na njegovom iznimnom doprinosu u održavanju povoljnog stanja sigurnosti u gradu Prelogu, upravo zbog čega su ga sumještani prepoznali kao lokalnog čuvara reda i mira


Jučer, 14. prosinca 2020 godine u gradskoj vijećnici Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek priredio je prijem za policijskog službenika Policijske postaje Prelog, Mihaela Žvorca. U prisustvu načelnika Policijske postaje Prelog Zdravka Kolarića, gradonačelnik Preloga zahvalio je Mihaelu na dugogodišnjoj predanoj i uzornoj policijskoj službi.

Mihael Žvorc rođen je 1969. godine u Čakovcu, a od 1999. godine s obitelji živi u gradu Prelogu. U Ministarstvu unutarnji poslova zaposlio se sada već davne 1994. godine te je od početka svoje profesionalne karijere policijske poslove obavljao u Policijskoj postaji Prelog. Posljednjih 20 godina na radnom mjestu vođe sektora brine o sigurnosti svojih Preložana i drugih žitelja okolnih naselja. Svakodnevno strpljivo osluškuje njihove probleme te potom iznalazi rješenja u okviru svojeg zanimanja, nerijetko i šire.

Kao hrvatski branitelj sudjelovao je u Domovinskom ratu, dok je kao pripadnik mirovnih snaga Europske unije sudjelovao u misiji u Bosni i  Hercegovini. Za svoj profesionalan i uspješan rad u Ministarstvu unutarnjih poslova nekoliko puta je pohvaljivan i nagrađivan. Predsjednik Republike Hrvatske za časnu i uzornu policijsku službu odlikovao ga je Spomenicom domovinske zahvalnosti. U društvenoj zajednici ističe se i kao dobrovoljni darivatelj krvi s više od četrdeset darivanja.

Na kraju prijema gradonačelnik Kolarek uručio je vođi sektora prigodne poklone te mu zahvalio na njegovom iznimnom doprinosu u održavanju povoljnog stanja sigurnosti u gradu Prelogu, upravo zbog čega su ga sumještani prepoznali kao lokalnog čuvara reda i mira.ž

(Radovan Gačal)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja