medjimurjepress@gmail.com

Gradonačelnik Preloga ugostio Miss Međimurja Esmeraldu Slaviček

Prelog uz gospodarske i kulturne dosege bilježi i uspjehe u ljepoti, a najbolji dokaz je Esmeralda Slaviček, 21-godišnja djevojka upravo iz Preloga, točnije preloškog Juga. Nakon tri godine održavanja izbora Miss Međimurja u hotelu Panorama, Esmeralda je pobjedom donijela radost kako obitelji, poznanicima, tako i preloškom gradonačelniku Ljubomiru Kolareku.

Gradonačelnik je usprkos obavezama našao danas vremena da ugosti svoju sugrađanku i u neposrednom razgovoru, čestitajući  na tituli,  iskazao veliko zadovoljstvo što se ovogodišnje finale Miss Hrvatske održava u Malom Lošinju gradu prijatelju Preloga.

Isto tako iskazao je veliko povjerenje u ovogodišnju Miss koja neće samo predstavljati Prelog, već čitavu županiju. Uvjerio se u to i tijekom razgovora,u kojem je odlična studentica psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu istakla svoju karakternost, kvalitetu razmišljanja o životu i ciljeve.

Uz prigodni poklon i daljnju podršku do finala,uz želje za što boljim plasmanom prilika je iskorištena i za zajedničku fotografiju.

(r)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*