Međimurje Press
Grad Prelog

Gradonačelnik s policijskim djelatnicima

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, održao je radni sastanak sa predstavnicima Policijske postaje Prelog Policijske uprave međimurske. Sastanku su nazočili načelnik Zdravko Kolarić te Darko Marđetko iz Policijske postaje Prelog.

Tema radnog sastanka bila je stanje sigurnosti na području Preloga te veća učinkovitost nadzora brzine na pojedinim, frekventnim mjestima na području Preloga. Istaknuto je zadovoljstvo stanjem sigurnosti na gradskom području, a gradonačelnik Kolarek zahvalio je policijskim službenicima na pristupačnosti i profesionalnosti. Istaknute su ulice Antuna Mihanovića, Zrinskih, Vladimira Nazora, Školska ulica, kao mjesta gdje je potreban pojačan nadzor brzine, zbog većeg broja nesavjesnih vozača pogotovo u najfrekventnijim vremenima, prilikom dolaska i odlaska s posla, kada se stvaraju i gužve na pojedinim raskršćima.

Gradonačelnik je djelatnike Policijske postaje Prelog zamolio i za posebnu pažnju prvih tjedana nove školske godine, kada na ceste kreću mali đaci prvašići.

(ž)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja