Gradska uprava Grada Preloga

U prostorijama Gradske vijećnice Grada Preloga dana  31. svibnja 2017. u 11:00 sati održana je svečana inauguracija ponovo izabranog gradonačelnika Ljubomira Kolareka, dr.vet.med.. i zamjenika gradonačelnika Zdravka Kvakana, dipl.ing.stroj.
Miljenka Radović, mag. iur. kao predsjednica Gradskog izbornog povjerenstva Grada Preloga, pročitala je konačne rezultate izbora za gradonačelnika Grada Preloga. Istaknula je da je za gradonačelnika Ljubomira Kolarek glasalo 2.067 glasača što čini 63,58 % ukupno izašlih (3.251 glasača).
Konstatirano je da su s danom 26. svibnja 2017. godine rezultati izbora postali konačni te su s idućim radnim danom, tj. 29. svibnja 2017. godine gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dr.vet.med. i zamjenika gradonačelnika Zdravko Kvakan, dipl.ing.stroj. stupili na dužnost, odnosno nastavili obavljati svoje dužnosti u novom mandatu. Gradonačelnik Ljubomir Kolarek nastaviti će obavljati svoju dužnost profesionalno, dok će njegov zamjenik, isto tako svoju dužnost nastaviti obavljati bez zasnivanja radnog odnosa.
Gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika položili su i svečanu prisegu.
Gradonačelnik Ljubomir Kolarek zahvalio se na pruženoj podršci, ne samo kroz predizbornu kampanju, same izbore nego i kroz minule četiri godine. Zahvalio se na povjerenju i odličnoj suradnji Hrvatskoj seljačkoj stranci – Ogranak Prelog.
Istaknuo je:
„Sve svoje znanje i svoj rad uložili smo u protekle četiri godine u rast i razvoj svih naselja Grada Preloga. Hvala vam što ste to prepoznali i podržali nas 21. svibnja.“
Gradonačelnik je ponovio ciljeve utvrđene u predizbornom programu koalicije HDZ – HSS te napomenuo da će se još lakše realizirati s povećanim timom vijećnika u Gradskom vijeću Grada Preloga, 9 njih od ukupno 15.
Na kraju ovog svečanog čina, riječi blagoslova uputio je preloški župnik prečasni Antun Hoblaj.
(s.j.)
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*