Iz Japana na prijem kod gradonačelnika

Dorian Balent, Andro Sokač i Marko Vuk, igrači Nogometnog kluba Mladost Komet, bili su dio ekspedicije Međimurskog nogometnog saveza, koja je devet dana boravila u Japanu, sudjelujući na turniru mlađih dobnih kategorija.

Njih su trojicu, zajedno sa njihovim roditeljima i predsjednikom Mladosti Komet Željkom Sokačem, u prostorima Grada Preloga, primili gradonačelnik Ljubomir Kolarek i predsjednik Zajednice sportskih udruga Dejan Naranđa. Mladi nogometaši ispričali su svoje dojmove s putovanja, a gradonačelnik im je zaželio puno sportskih uspjeha, nagradivši ih prigodnim poklonima.

Dvanaestorica mladih međimurskih nogometaša predstavljala su Međimurski nogometni savez na jakom U12 međunarodnom turniru u japanskom Kobeu. Izbornik selekcije bio je Dragutin Naranđa, glavni instruktora MNS-a, koji je za ovaj turnir odabrao 12 mladih nogometaša, a uz njega je ekipu vodio i Antun Jukić. Pozivnica za sudjelovanjem je posljedica višegodišnje suradnje člana Izvršnog odbora MNS-a i predsjednika NK Međimurec Mišela Ganzera sa sportskim klubovima i institucijama u Japanu. Ovakva pozivnica od strane organizatora, u današnje vrijeme je uistinu raritet i malim se nogometašima pružila jedinstvena prilika da se prezentiraju i posjete Japan.

Mladi nogometaši boravili su u blizini Kobea, u prekrasnom sportskom kompleksu Shiawase, što u prijevodu znači sretno selo.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*