medjimurjepress@gmail.com

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Preloga

Grad Prelog objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva  za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Preloga. Izgradnja stanova po programu POS-a već je odavno prepoznat program stambenog zbrinjavanja mladih obitelji, koje za manju cijenu kvadrata od tržišne, dobivaju sigurnost i kvalitetu gradnje njihovog doma. Do sada je kroz program POS-a izgrađeno preko osam tisuća stanova u koje je uloženo četiri milijarde kuna. Stanovi POS-a grade se za kupnju ili najam, a pravo na kupnju stana imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske. Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu, koji se, kao i pripadajuće izjave, preuzima neposredno u Gradskoj upravi Grada Preloga, Glavna 35, 40323 Prelog, radnim danom u vremenu od 7,00 do 15,00 sati te na web stranici Grada Preloga.

Zahtjev za kupnju stana predaje se poštom ili neposredno na adresu Grada Preloga, Glavna 35, 40323 Prelog, zaključno do 18.11.2019. godine, sa naznakom „JAVNI POZIV – PROGRAM DRUŠTVENO POTICANE STANOGRADNJE, NE OTVARAJ“.

Podnositelji zahtjeva dodatne informacije mogu dobiti u Gradskoj upravi Grada Preloga i na telefon 040/638-693 svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati.

Zahtjevi podneseni izvan roka neće se razmatrati.

https://www.prelog.hr/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-kupnju-stana-iz-programa-pos-a-na-podrucju-grada-preloga/a5755

Željko Sokač

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*