Javni pozivu za financiranje javnih potreba u 2019. godini Grada Preloga

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek je 6. veljače 2019. godine, objavio Javni poziv za financiranje javnih potreba u 2019. godini. 

U okviru Javnog poziva prikupljati će se pisani prijedlozi projekata organizacija civilnog društva koje djeluju na području Grada Preloga u područjima kultura, tehnička kultura, odgoj i obrazovanje, socijalna skrb, zdravstvo, razvoj i demokratizacija društva, razvoj mjesne samouprave, poljoprivrede, zaštite okoliša, povećanje turističke ponude. Ukupna planirana vrijednost javnog natječaja je 350.000,00 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može odobriti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000,00 kn a najveći iznos je 30.000,00 kn. Jedna udruga može prijaviti najviše dva projekta.

Rok za prijavu na natječaj je 28. veljače 2019. godine. Javni natječaj je raspisan na osnovu Pravilnika o financiranju javnih potreba Grada Preloga. Pozivamo vas na ispunjavanje prijavnice na natječaj kako bi mogli osigurati sredstva za aktivnosti koje predviđate u vašoj udruzi. Istovremeno je objavljen i javni poziv za prijavu projekata za financiranje javnih potreba u sportu. Ukupna planirana visina sredstava za udruge u sportu je 560.000,00 kn. Sve upute i propisani obrasci nalaze se na web stranici Grada Preloga, www.prelog.hr.

(Željko Sokač)

https://www.prelog.hr/javni-natjecaj-za-financiranje-javnih-potreba-u-2019-godini/a5314

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*