medjimurjepress@gmail.com

Javno izlaganje Prijedloga IV. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu

U tijeku je Javna rasprava o prijedlogu IV. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu. Javna rasprava će trajati od 09.09.2020. do 16.09.2020. Javni uvid u Prijedlog IV. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu („Službeni glasnik Međimurske županije“ br. 8/04, 5/09, 5/13, 12/19) moći će se izvršiti za vrijeme trajanja javne rasprave u prostorijama Uprave Grada Preloga, Glavna 35, 40323 Prelog svakim radnim danom u uredovno radno vrijeme, te na web stranicama Grada Preloga (www.prelog.hr) i izrađivača plana (www.urbia.hr)  Javno izlaganje Prijedloga IV. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu („Službeni glasnik Međimurske županije“ br. 8/04, 5/09, 5/13, 12/19) organizirat će se u četvrtak 10. rujna, u prostorima Grada Preloga, s početkom u 11 sati. Video prezentaciju možete pogledati na sljedećoj poveznici:

Video prezentacija – Prijedlog IV. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu

Primjedbe i prijedloge sudionici mogu davati tijekom javne rasprave, zaključno sa 16.09.2020. godine i to na slijedeći način:

  • postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima,
  • davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme izlaganja,
  • upućivanjem pisanih prijedloga i primjedbi Gradu Prelogu, Glavna 35, 40323 Prelog

Sve materijale vezane uz Javnu raspravu možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.prelog.hr/oglas-o-otvaranju-javne-rasprave-o-prijedlogu-iv-izmjena-i-dopuna-detaljnog-plana-uredenja-dijela-naselja-jug-u-prelogu/a6232

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*