Međimurje Press
Grad Prelog

Jedinstvena manifestacija na Marini Prelog – Vinski piknik, 3. lipnja NOVI TERMIN!

Da je Marina neiscrpno vrelo za razvoj turizma na području Grada Preloga, dokazuje lepeza odličnih događanja i manifestacija koje privlače ogroman broj posjetitelja. Jedan takav događaj, koji spaja gornje i donje Međimurje, održat će se 3. lipnja, u petak, upravo na Marini u Prelogu.

Vinski piknik na Marini, prvi takav u Gradu Prelogu, s početkom u 15 sati, nudit će posjetiteljima uživanje u eno i gastro ponudi i opuštanje uz dobru glazbu. Suradnja Turističke zajednice Grada Preloga, Marine Prelog d.o.o., Vinarije Dvanajščak Kozol te Vinarije Novak polučila je jedinstven i vrlo zanimljiv koncept manifestacije – dovoljno je uzeti dekicu za piknik od kuće, opskrbiti se buteljiranim vinom Vinarije Dvanajščak Kozol ili Vinarije Novak te slasticama iz Kederove kuhinje na prodajnom mjestu na Marini i pronaći dobro mjesto za uživanje u glazbi Martine Sabljak i Krunoslava Lajtmana. Naglasak je na opuštanju i uživanju u dobroj hrani i vinu, odnosno uživanju u životu.

Manifestacija je savršen provod za zaljubljene parove, obitelji, ali i pojedince koji jednostavno žele iskoristiti lijepo vrijeme i kušati najbolje okuse gornjeg i donjeg Međimurja! Tim povodom vas Turistička zajednica Grada Preloga te Vinarija Dvanajščak Kozol časte! Pošaljite ime i prezime te broj telefona na 099 711 6995 ili na tz@prelog.hr ili pak kao poruku na https://www.facebook.com/TZPrelog i osvojite jedan od pet promo cekera s piknik dekicom, buteljom VINA DK te dvije čaše. Prijave se primaju najkasnije do četvrtka, 2. lipnja u 12 sati. Dobitnici će se odrediti izvlačenjem imena i obznaniti na FB stranicama TZG Preloga. Nagrade se mogu podići u Caffe baru Marina u Prelogu 3. lipnja od 15 do 19 sati. Podaci pristigli na nagradnu igru koristit će se isključivo za potrebe nagradne igre. Sudionici slanjem svojih podataka pristaju na objavu imena i prezimena na FB stranicama TZG Preloga. Osobe mlađe od 18 godina ne mogu sudjelovati u izvlačenju.

Izvorno se manifestacija trebala održati 28. svibnja, no odgođena je zbog nepovoljnih vremenskih prilika. Nagradna igra stoga se produžila te će sve prethodno pristigle prijave smatrati važećima i uključiti u izvlačenje 2. lipnja.

Ponesite dekicu i uživajte u okusima Međimurja na Vinskom pikniku na Marini!

Željko Sokač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja