Međimurje Press
Grad Prelog

Kamen temeljac za višestambenu građevinu u Prelogu iz Programa POS – a!

U Gradskoj vijećnici Grada Preloga, sredinom mjeseca prosinca, potpisani su ugovori o građenju, nadzoru te o međusobnim pravima i obavezama, a vezano uz izgradnju višestambene građevine iz Programa POS – a.

Projektnu dokumentaciju izradila je tvrtka Trinas projekt d.o.o., dok će radove, u ugovorenoj vrijednosti od 11.994.997,52 kune, izvoditi Zajednica ponuditelja Core upravljanje d.o.o. Grad Prelog se odlukom Gradskog vijeća Grada Preloga obavezao nepovratno sufinancirati izgradnju višestambene građevine POS – a, u iznosu od 2.028.229,73 kuna. Stručni nadzor nad radovima vršit će tvrtka Eko – plan d.o.o., a vrijednost ugovorenog nadzora iznosi 114.000,00 kuna.

Nakon potpisivanja ugovora, u petak, 14. siječnja, položit će se kamen temeljac za višestambenu građevinu iz Programa POS – a.

Svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju višestambene građevine iz Programa POS-a u Gradu Prelogu, održat će se u petak, 14. siječnja, u 10,00 sati, na prostoru izgradnje buduće višestambene građevine, u Ulici Matije Gupca u Prelogu.

Kamen temeljac položit će Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Dragan Hristov, dipl. oec. i ministar Darko Horvat.

(žs)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja