medjimurjepress@gmail.com

Ministar Ćorić u radnom posjetu Prelogu

U radnom posjetu Gradu Prelogu, boravio je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić. Ovom su radnom sastanku, održanom u petak, 26. lipnja u Gradskoj vijećnici Grada Preloga, nazočili i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat te predsjednik Uprave HAMAG BICRO – a Vjeran Vrbanec, a njihov domaćin bio je gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek sa svojim suradnicima.

Gradonačelnik Kolarek istakao je zadovoljstvo ovim posjetom, dodavši da se nada i uspješnoj budućoj suradnji. Uz uspjehe Gradskog komunalnog poduzeća Pre – kom d.o.o. te prepoznatljivost Preloga kroz zbrinjavanje otpada, istakao je i zadovoljstvo što se pokreće i projekt izgradnje geotermalne energane tvrtke AAT Geothermae u Draškovcu.

Direktor Gradskog komunalnog poduzeća Pre-kom d.o.o. Siniša Radiković predstavio je rezultate Grada Preloga i jedinica lokalne samouprave okupljenih u Gradskom komunalnom poduzeću Pre-kom d.o.o. Ministar Ćorić čestitao je na uspjesima u zbrinjavanju otpada, kao i na brojnim dobivenim projektima, istakavši posebno proširenje kompostane u Prelogu, kao primjer cijeloj Hrvatskoj da se može. „Ovaj dio Hrvatske daje veliki doprinos gospodarstvu Hrvatske, pogotovo svojom izvoznom orijentacijom te sjeverozapadni dio Hrvatske, kojem pripada Međimurska županija, zaslužuje još veću pažnju“, zaključio je Ćorić.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*