Međimurje Press
Grad Prelog Showtime

Miss Međimurja i Miss simpatičnosti Hrvatske 2019. na prijemu kod gradonačelnika

PRIJEM ZA ESMERALDU SLAVIČEK MISS SIMPATIČNOSTI HRVATSKE 2019.

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek još je jednom ugostio Miss Međimurja Esmeraldu Slaviček,  ovog puta nakon sjajnog uspjeha i prezentaciji Preloga i Međimurja na finalnom natjecanju Miss Hrvatske u Malom Lošinju.

Osvajanjem lente Miss simpatičnosti 2019. samo je dokaz da se radi o djevojci koja odskače od svih ovogodišnjih kandidatkinja, prvenstveno  po svojoj srdačnosti, ljepoti, šarmu, spontanosti i prijateljstvu. Kamere HRT-a na ovogodišnjem finalu na samom kraju prijenosa, bacile su u sjenu izabranu Miss Hrvatske Katarina Mamić, poklonivši televizijske minute rasplesanoj i razigranoj Priločanki. Esmeralda je svojim sudjelovanjem na pripremama osvojila i srca svojih konkurentica koje su joj podarile najviše glasova, a da spomenemo kako je u bodovnom saldu nakon pet disciplina držala čvrsto drugo mjesto. Sve nakon toga odigravalo se po nekom drugom scenariju.

Ipak, nakon 5 godina jedna Međimurka ušla je u superfinale i osvojila lentu na što smo posebno ponosni, istakao je Ljubomir Kolarek. Bila je to odlična promocija Preloga u gradu prijatelju Malom Lošinju. Naša predstavnica imala je najglasnije navijače, a banner Preloga ponosno istaknut među gledateljstvom.

Prijemu je nazočili su dugogodišnji organizator izbora Miss Međimurja Rajko Dobošić i Željko Poredoš pročelnik Upravno odjela za gospodarstvo i financije.

Uz prigodni poklon iz ruku gradonačelnika, Esmeraldu su na kraju pozdravili i djelatnici gradske uprave, a ona je odabrala i svog Mistera simpatičnosti, a izbor je pao na šarmantnog neuništivog Ivana Gradečaka Joca, te mu je stavljena posebna lenta.

(rd)

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja