Međimurje Press
Grad Prelog

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Ljubomira Kolareka

Uobičajeno je reći da je pred nama nova godina, godina izazova. Ova koja nam dolazi uistinu je takva. Energetska situacija u svijetu uzrokovana sukobima, kataklizmičke najave kraja svijeta, promjene u našim svakodnevnim životima, uvođenje nove valute, utječu na sve nas.

Prošla je godina bila radna u našem Gradu Prelogu. Završava se  projekt Aglomeracije Donja Dubrava te nas čeka uređenje naših naselja, uređuje se Marina, kraju se privode pripreme za izgradnju zaobilaznice, u tijeku su brojni mali projekti i pripreme za ono što dolazi. Trudimo se i dalje sva naselja Grada Preloga učiniti kvalitetnima za život svakog našeg stanovnika.

Pred nama je Nova 2023. godina. Pod bor nam donosi proširenje Dječjeg vrtića u Draškovcu, završava se zgrada POS – a, brojni su planovi kojima Grad Prelog i dalje nastavlja svoj rast. Brojne su i manifestacije koje Prelog čine privlačnim i gostima izvan Preloga. Sajam cvijeća, Festival balona i automobilističku utrku Fletni i stekli, izdvojio bih kao najvažnije. Trudimo se pomoći svakom našem stanovniku, kroz razne projekte i pomoći koje provodimo i osiguravamo.

Svim stanovnicima svih naselja Grada Preloga, Cirkovljana, Čehovca, Čukovca, Draškovca, Hemuševca, Oporovca, Otoka i Preloga, želim što manje strepnje, što više mira, najviše obiteljske sreće i blagostanja u Novoj 2023. godini!

GRADONAČELNIK:

Ljubomir Kolarek dr.med.vet.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja