medjimurjepress@gmail.com

Obavijest o Javnom izlaganju Prijedloga VI. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Preloga

U tijeku je javna rasprava o Prijedlogu VI. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Prelog. Na temelju članka 3. Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja donesene dana 19. ožujka 2020. godine od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, gradonačelnik Grada Preloga donio je Obavijest o načinu održavanja Javnog izlaganja.

Javno izlaganje Prijedloga VI. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Preloga održat će se dana 24.03.2020. godine (utorak) u 18:00 sati putem videolinka koji će biti objavljen na službenoj stranici Grada Preloga, www.prelog.hr. Javno izlaganje će održati predstavnici naručitelja (Grada Preloga) i predstavnici izrađivača (Urbia d.o.o.) Tijekom trajanja javne rasprave (do 31. ožujka 2020. godine) mogu se postavljati pitanja na e-mail adresu: grad-financije@prelog.hr. Odgovori će se davati pismeno unutar roka trajanja javne rasprave.

Primjedbe i prijedlozi mogu se davati tijekom javne rasprave, zaključno sa 31.03.2020. godine upućivanjem pismenih prijedloga i primjedbi poštom na adresu: Grad Prelog, Glavna 35, 40323 Prelog ili putem e-maila: grad-financije@prelog.hr. (Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi. Podnositelji trebaju na podnesku navesti adresu za dostavu odgovora.)

Željko SOKAČ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*